خانه| پيام

سبد سفارشات شما


نام کالا قيمت تعداد حذف

جلوگیری از عوارض ناشی از روکشهای لمینت با پورسلین


 
قيمت 0ريال

جلوگیری از عوارض ناشی از روکشهای لمینت با پورسلین
جلوگیری از عوارض ناشی از روکشهای لمینت با پورسلین

روکش دندان در دندانپزشکی فرآیند پوشش سطوح بیرونی دندان با استفاده از انواع مختلف مواد دندانپزشکی است.روکش هایی که بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند، روکش های پورسلینی است که از پوسته های نازک پورسلین هستند که مانند لایه بیرونی دندان ها شکل می گیرند و برای پوشاندن دندان ها با هدف زیبایی ظاهر آنها استفاده می شوند. در ادامه با بهترین کلینیک دندانپزشکی در جنت آباد همراه باشید.

بسیاری از افراد مشهور برای دستیابی به یک لبخند کامل یا همان زیبایی دندان ها، از این درمان زیبایی استفاده می کنند. این ممکن است مردم را به سمت یک چشم داشت نادرست سوق دهد که همه ی افراد کاندیدای خوبی برای روکش هستند. با این وجود، از دید پزشک متخصص دندانپزشکی تهیه و برنامه ریزی برای روکش دندان ها بسیار چالش برانگیز است، و در صورت عدم استفاده از تجزیه و تحلیل مناسب از بیمار و تکنیک های مناسب در آماده سازی دندان ها، ممکن است عوارض مختلفی ایجاد شود.

این عوارض شامل التهاب لثه، تراشیده شدن و شکستن یا حتی گسیختگی کامل روکشها است.

برای تصمیم گیری در مورد اینکه بیمار شرایط لازم برای روکش دندان را دارد، ابتدا باید بسیاری از عوامل ارزیابی شود.

بیشتر بخوانید... لمینت دندان چیست و چقدر هزینه دارد

ما باید با تجزیه و تحلیل دندان ها شروع کنیم. این شامل ارزیابی شکل و تناسب آنها، دیاستماها و تجزیه و تحلیل جفت شدگی آنها است. با توجه به شکل و ابعاد، باید دندان ساختار مناسبی برای نگه داشتن روکش داشته باشد.

در دندان هایی که دارای نواحی سطحی اندک از قبیل دندان های پیش پایین یا دندانهای دارای سوراخ شدگی های متعدد و پر شده هستند که سطح اتصال را برای پیوند کاهش می دهند، احتمال جابجایی زود هنگام روکش افزایش می یابد.

بیشتربخوانید... ترمیم دندان

از نظر دیاستماها، اگر این روکش ها خیلی بزرگ باشند فقط می توانند فضا را تا حدودی کاهش دهند، در غیر این صورت التهاب لثه و یا پس رفت آنها ممکن است به دلیل حجیم بودن روکش ایجاد شود.

در هنگام ارزیابی دیاستما، پزشک معالج باید معین کند که این فضاهای بین دندانی ثابت هستند، یا اینکه در حال افزایش می باشند، از آنجایی که افزایش این فاصله ها می تواند دلیلی بر از دست رفتن استخوان دندان در اثر پریودنتیت یا یک عادت مضر باشد.

سرانجام تجزیه و تحلیل جفت شدگی دندان، باید در نظر گرفته شود. برای اینکه روکش ها پایداری بیشتری داشته باشند نباید فشار بیش از اندازه ای که بر اثر جویدن حاصل می شود بر روی لبه های آن ها آورده شود.

منابع:

· بهترین بیمارستان دندانپزشکی کودکان

· مجله اینترنتی دندانپزشکی

پشتیبانی توسط بيزنا | طراحی قالب توسط مهدی نت